Да,Map2heal е 100% безплатна за потребителите. . Ние искаме да го направи възможно най-лесно за вас да получите необходимите Ви своевременно. По-актуална и пълна вие поддържате профила, толкова повече можете да се възползвате от Map2heal.
Доставчиците на медицински услуги, които са партньор с Map2heal станете част от световна медицински туризъм. С помощта на нашите услуги, те могат да представят себе си в света на 17 различни езика, се погрижи за своите пациенти и поддържат контакт с тях. Те ще могат да използват медицински формуляр за съгласие, изготвен от Map2heal и енергично разгледани адвокати на родния език на пациента. Доставчици на здравни услуги трябва да плащат месечна такса, за да се възползват от тези услуги. Освен това, рекламите, които се появяват на страниците на лекари и здравни заведения с безплатно членство, също допринасят за печалба.
Да, Map2heal предоставя услуги на 17 езика, което позволява лесно да се намерят лекари и медицински работници, където и да сте по света..В настоящия момент нашите услуги са на разположение в: английски, немски, френски, Италиански, Испански, португалски, китайски, Японски, арабски, турски, персийски, датски, руски, холандски, гръцки и шведски.
Map2heal се появява за първи път в Близкия Изток и в Европа. Нашата система може да се използва в други страни, където е осигурен 17languages активно се използват.
Map2heal-това е система, която предлага междинни медицински услуги на потребителите въз основа на предпочитанията на пациента. За това, за да ви предостави най-добрата услуга, просто трябва да попълнят регистрационната форма. След като сте направили това , така че можете да следвате съветите на вашия лекар и медицински специалисти в собствената си мрежа, за да общуват с тях на родния си език и да им изпратите резултатите от тестовете (изх. Компютърната Томография, ядрено-магнитен резонанс, Ангиография и т.н.), без никакви такси. Освен това, в случай на възникване на извънредна ситуация можете да се свържете с лекаря си на майчиния си език, независимо от това, къде се намирате в света. Можете да отворите и изтегляне на актуална медицински статии , списания, брошури и книги чрез нашата търсачка. Можете да намерите отговори на всички въпроси, свързани със здравето, използвайте нашата функция за търсене.
Map2heal предоставя мрежата обединява здравни специалисти, лекари, застрахователи и пациенти. В тази мрежа можете директно да комуникира с някоя от тези страни, за да се отговори на всички въпроси, които можете да имате.Вие също така ще имат достъп до информацията, публикувана в болници и медицински работници за вашите специфични заболявания, симптоми и оплаквания. Освен това, системата позволява да търсите отделни лекари, да видите техните образователни и научни миналото и да видите тяхното публикуване.
С помощта на засилено търсене на филтриране Map2heal, можете да филтрирате резултатите от търсенето на здравни услуги за тяхното поставяне, разговорен език, обслужвани от застрахователната компания, промишленост. Можете също да филтрирате ги ниво на активност в Map2heal. По този начин Можете да изберете лекар, който е по-активен в системата, който може да отговори на Вашите въпроси, може би, по-бързо.
Активност лекар или доставчик на здравни услуги е динамичен ред, който произтича от алгоритъм, който отчита дейността му в Map2heal система с помощта на такива променливи, като неговия отговор разходи и времето за въпроси, честотата, на която той/тя е публикувал резултатите от теста, да го/я четат блогове, благодаря, съобщения се изпращат и на неговия/нейния профил посещават. Неявка на този вид дейност в системата ще доведе до намаляване на стойността на активност, че лекар или медицински услуги. Ако искате, можете да филтрирате резултатите от търсенето на лекари и медицински работници въз основа на тяхната активност.
С помощта на метода на изчисление на определени застрахователни компании, Map2heal Ви предоставя най-добрите оферти за застраховка за пътуване за страната, в която планирате да отидете. По този начин Ще можете да изберете най-подходящите и достъпни за здравно осигуряване.
Устройство за изчисляване на риска Map2heal очаква своите рискове за здравето, свързани с текущото състояние на вашето здраве и На настоящи или предполагаемото местонахождение. По този начин, тя е в състояние да ви предостави списък на лекари и медицински работници, които, може би, трябва да се свържете в случай на възникване на извънредна ситуация. Ако използвате мобилно приложение Map2heal, приложението ще Ви предупреди за региона, която не е достъпна за сегашното Си състояние на здраве.
Map2heal не иска лична идентифицираща информация от потребители.. Вашите лични данни се съхраняват във Вашия акаунт анонимно и няма да бъдат предавани на трети лица или фирми, без разрешение. Колкото по-пълно на вашия Map2heal профила, толкова повече можете да се възползвате от Map2heal.. информацията, която предоставяте във вашия профил позволява на системата да изчислим рисковете за здравето по време на вашето пътуване или текущото Си местоположение, както и да ви изпраща съобщения за мястото, където ще бъде недостъпна за здравето си, ще Ви здраве застраховка кавички и актуална информация за заболяването и симптомите да се определи в своя профил. Можете също така да разглеждате профили на други пациенти с подобни заболявания и прочетете за историята си.
Да, магазини Map2heal Вашата лична медицинска информация без вашата лична информация и да не ги прехвърляте на трети лица или фирми, без вашето разрешение.
Map2heal е предназначен да ви позволи да общуват с вашия лекар по-бързо и по-лесно. С помощта на нашата система за прехвърляне на файлове и незабавен модул за обмен на съобщения, можете да изпращате на резултатите от теста (изх. Компютърната Томография, ядрено-магнитен резонанс, Ангиография и т.н.) от вашия лекар и да получите онлайн консултация с лекар.
Да, при изпращане на файл Map2heal първите данни анонимен на пациента или на Dicom файлове (КТ, ЯМР, Ангиография и т.н.) и след това, да ги предава всичко в САЩ е разработена технология закон хайтек. С помощта на този метод на пренос на данни е криптирана и само на компютри или мобилни устройства, регистрирани в системата, можете да ги отворите. Алгоритъм за криптиране "от край до край сигурност" и протокол TCP, "три ръкостискания", които едновременно отговарят на стандартите на ЕС онлайн преводи на медицински документи, интегрирани в нашата система. Всички Dicom файлове (КТ, ЯМР, Ангиография и т.н.) изпратени можете да видите на FDA одобри преглед на Dicom, създадени от на нашия американски партньор на компанията, MedXT.
Всички изпратени съобщения ще бъдат незабавно доставени на работници без никакви такси, независимо от това, къде се намирате в света. Map2heal, обаче, не може да гарантира незабавен отговор на съобщения. Медицинските специалисти могат да ви отговори, най-доброто време за график.
Можете да се насладите на всички функции, посочени по-горе, с помощта на мобилно приложение Map2heal поддържани операционни системи Android и iOS. С помощта на това приложение, в случай на възникване на извънредна ситуация, можете да се свържете с най-близкия лекар, който говори на вашия език; повикване на бърза помощ, полиция и приходите от услуги на посолството. Например, в случай на възникване на извънредна ситуация мобилно приложение Map2heal, можете да намерите, използването на системата GPS на мобилния си телефон и да ви насочи към най-близкия лекар, който говори вашия език и предоставя неотложна помощ. Можете да използвате тази функция при настройката на основни и разширени функции с паник бутон в мобилното приложение.
Map2heal изчислява стойността на риска в зависимост от местоположението на потребителя. С помощта на тази функция, тя може да се изброят най-досягаемый лекари за вас по-рано и се подготви картата рискове за сигурността на вашата система. Системата също така ви насочи към най-близката съответните медицински специалисти, в случай на извънредна ситуация.
След като влезете в акаунта си, вие можете да достигнете до настройките на профила ви и замразяване или изтриване на акаунта ви, кликнете върху иконата в дясната част на раздела на менюто, който е разположен в горната част на страницата. В това време, като тази процедура се провежда, Map2heal ще искам да се попълнят кратък въпросник получите удовлетворение на вашите коментари.
След като сте създали профил и сте влезли в системата, Можете да си запиша час при конкретен лекар, от намирането му профил и натискане на бутона "си запиша час". След това, вашият лекар ще се свърже с Вас, за да потвърди заявка на рецепцията. Дори ако вашето заявление е изпратено на вашия роден език, тя ще бъде предадена за лекар в неговия роден език. Напомняме ви, че Map2heal само носи своя искане към вашия доставчик на здравни услуги и не носи отговорност за потвърждение на срещи. При изпращане на заявка, моля, не забравяйте да посочите адрес на електронна поща и/или номер на мобилния си телефон, в противен случай заявлението няма да бъде разгледано.
Нашият екип оценява Вашите мнения, коментари и оплаквания. Можете лесно да ни даде своето мнение чрез попълване на формата за обратна връзка на нашите контактни връзка. Когато трябва да съобщават за своите страхове ще кажете на вашия лекар или медицински център, можете да кликнете върху бутона "Оплакват", за да ни даде обратна връзка. Екипът на Map2heal ще работи възможно най-бързо на вашите проблеми.